پیام مازند

آخرين مطالب

خبر مهم درباره دسترسی ایران به پول‌های بلوکه شده خود | سیاستی که نتیجه آن را هفته‌های آینده خواهیم چشید | نقش عمان میان ایران و غرب چیست؟ اجتماعي

خبر مهم درباره دسترسی ایران به پول‌های بلوکه شده خود | سیاستی که نتیجه آن را هفته‌های آینده خواهیم چشید | نقش عمان میان ایران و غرب چیست؟
  بزرگنمايي:

پیام مازند - همشهری آنلاین-گروه سیاسی: رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و عمان درخصوص گزارش‌های منتشر شده درباره آزادسازی بخشی از پول‌های بلوکه شده ایران در تحریم‌های سال‌های اخیر به همشهری آنلاین گفت: زمان تحریم‌های فلج‌کننده آنقدر سریع گذشته است که اکنون آمریکا که ادعای فلج کردن ایران را داشت، دچار سردرگمی و حیرت عظیم شده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
ایران توانسته پول‌هایی که در خارج از کشور داشته است را مدیریت کند. بخشی از این مدیریت در حال انجام است و بخش عظیم‌تر آن در آینده رخ خواهد داد.
ایران اکنون کمترین میزان بدهی خارجی را دارد و در حال دسترسی به پول‌هایی است که در سال‌های گذشته در نتیجه زورگیری‌های آمریکایی‌ها بلوکه شده بود و اکنون می‌تواند برای حل مشکلات داخلی به کمک ایران بیاید.
ما در هفته‌ها و ماه‌های آینده نتیجه سیاست و رویکرد دیپلماسی همسایگان که آقای رئیسی به‌خوبی آن را مدیریت کرده است را خواهیم چشید و دستاوردهایی که دیپلماسی همسایگان داشته است، برای ملت ایران رخ خواهد نمود.
به نظر می‌رسد کسانی که دربرابر ایران قرار گرفته بودند الآن در موضع ضعف هستند و دوستان ما از جمله عمان در آینده مناسبات منطقه‌ای جایگاه بهتری پیدا خواهند کرد.
عباس مقتدایی با اشاره به اینکه مراودات میان ایران و عمان اگرچه در طول سالیان گذشته وجود داشته، در ماه‌های گذشته فصل جدیدی در این روابط و همکاری‌ها ایجاد شده است، تصریح کرد: واقعیت این است که جهان در حال تجربه یک رخداد عظیم تغییر قدرت به نفع کشورهایی است که دارای توانمندهای درونی هستند یا درون‌مایه‌هایی را برای در دست گرفتن حد بالاتری از قدرت در صحنه بین‌المللی و منطقه‌ای به دست آورده‌اند.
ایران کشوری است که از یک‌سو با تمرکز بر ایجاد امنیت درونی و دستیابی به سطح بالاتری از فناوری‌های نوین تلاش کرده است تا در دفاع از امنیت ملی خود، آنچه که مورد نیاز است را در اختیار داشته باشد. از سوی دیگر قدرت‌های بزرگی که رویکردهای سلطه‌گرانه‌ای داشتند، اکنون با چالش‌های عظیمی روبرو شده‌اند که بخشی از آن در حال جلوه‌گری کردن است و حد بالاتر آن در ماه‌ها و سال‌های آینده رخ خواهد نمود.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: فرار آمریکا از منطقه ما و تخلیه نیروهای آمریکایی از افغانستان، جلوه اولیه چنین روندی بوده است که در حال شدت گرفتن است.
اروپا متوجه تغییرات آسیا نشد
اروپا کندذهنی به خرج داد و متوجه تغییرات عمیق، پرشتاب و دامنه‌دار در منطقه آسیا و کل جهان نشد و همچنان نیز برخی از سفرای آنان که در ایران هستند تصورات خودشان که نوعی تخیل است را جای واقعیت به دولت‌های مرکزی‌شان ارائه می‌دهند. عمان نقش ویژه‌ای ایفا کرده است تا نوعی تعاملات جدید متناسب با نگرش ایران در منطقه شکل گیرد و رد و بدل شدن پیام‌ها میان ایران و کشورهای غربی نیز اکنون در همین جهت و براساس دیکته کردن دیدگاه‌های ایران به سایرین که بیرون از منطقه هستند در حال انجام است.
در مجموع می‌توان گفت که اکنون عمان نقش‌آفرینی خودش در منطقه خلیج فارس را انجام می‌دهد. ما نیز از چنین نقش‌آفرینی‌ای استقبال کرده‌ایم، ولی واقعیت مهمتر از همه چیز آن است که ایران با قدرت درون‌زایی که درون خود ایجاد کرده و توانمندی‌های دفاعی که با تکیه بر توان داخلی خلق کرده، اکنون در حال شکل‌دهی به نظم نوینی است که مخصوصا در این منطقه براساس صلح مثبتی که ایران دنبال می‌کند، در حال پیگیری است.
مقتدایی همچنین با اشاره به آثار دیپلماسی ایران در ترمیم روابط همسایگی تاکید کرد: عربستان به‌خوبی این وضعیت را درک کرده است و دنبال آن بوده است که روابطش با ایران را به مرحله تعادل و تعامل بازگرداند. روابط ایران با چین، روسیه و بسیاری از مناطق دیگر جهان در حال تغییرات لحظه به لحظه است. ما در تیرماه به‌عنوان عضو اصلی و نهم سازمان شانگهای تثبیت خواهیم شد که اجلاس آن در هند برگزار می‌شود.
کد خبر 765338 برچسب‌ها ایران و آمریکا تحریم ایران و عمان

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/716019/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جلسه شورای هماهنگی موسسان مراکز استان در حوزه مدارس و مراکز غیردولتی برگزار شد

پاداش 1700 دلاری فدراسیون به چوگان‌بازها

سرپرست استقلال خوزستان: برای بازی با تراکتور در اهواز هتل رزرو کردیم

شروع دلهره‌آور شاگردان عطایی در لیگ قهرمانان آسیا

واکنش سوادکوهی به غیبت در جام تختی

خوراکچی: می‌توانیم باخت‌های قبلی مقابل مراکش را تلافی کنیم

بیرانوند دستکش طلا را پوشید

اجرای طرح های حمایت از نخبگان و صنابع خلاق در مازندران

2 کمربندی برای خرم‌آباد احداث می‌شود؛ ادامه آزادراه بروجرد - اراک

برپایی جشن 3 کیلومتری غدیر در خرم‌آباد

پشت پرده استخدام کلارنس سیدورف/ 250 هزار دلار هزینه برای ساکت نگه داشتن هواداران استقلال!

اجرای طرح های حمایت از نخبگان و صنایع خلاق در مازندران

ریشه گرانی مواد غذایی به ویژه حبوبات در ماه‌های اخیر

130 مدرسه مازندران زیر پنج دانش آموز دارند

نوزدهمین دوره جام شهید هاشمی‌نژاد؛‌عرضه توانمندی‌های کُشتی

مسدود شدن محور کندوان

پیش بینی بورس امروز یکشنبه 21 اردیبهشت 1404 چگونه پیش می‌رود؟

تداوم توزیع مرغ مازندران در سراسر کشور

توزیع 1492 تن کود در مازندران

قدردان تلاش معلمان و کارگران هستیم

گفتگو با خانواده زهرا میرزایی؛ به احترام سوگمان، حقیقت را منتشر کنید!

نفرات برتر مسابقات کاراته قهرمانی کشور (دختران) در اردبیل معرفی شدند

جوراب واریس را چند ساعت بپوشیم؟

سند سواحل برای کیش؛ تثبیت رسمی مالکیت 60 متر حریم ساحلی به نام سازمان منطقه آزاد پس از نیم قرن

دکتر ظریف برای دیدار با مردم و جشن امضای کتابش به نمایشگاه کتاب می‌رود

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

قرارداد راموس در انتظار امضای تاج

ژابی با این چهار بازیکن رئال جدید را می‌سازد

کمترین دریافتی در لیگ برتر برای آبی‌ها

نمایش درخشان ستاره ایرانی مقابل ببرها در بوندس‎‌لیگا

ترکیب تیم ملی تنیس روی میز برای 2 رویداد

اعتراض فردین معصومی به مسابقه کشتی پسرش و زارع

غیرمنتظره‌ترین حرکت نقل‌و‌انتقالاتی استقلال

هشدار ایلان ماسک: خورشید، زندگی در زمین را نابود خواهد کرد

گروه سازمان یافته قاچاق چوب در نور متلاشی شد

جاده کرج - چالوس بسته است| تردد برای افراد بومی میسر است

امن ترین کیف پول برای ذخیره دوج کوین

متلاشی شدن گروه سازمان یافته قاچاق چوب آلات جنگلی در شهرستان نور

مناسبت روز/ یکشنبه، 21 اردیبهشت‌ماه

کرونا در کمین است

آیا صورت شما راز سلامتتان را لو می‌دهد؟

رونمایی از 2 کتاب در غرفه وزارت خارجه در نمایشگاه کتاب

گشتی در نمایشگاه کتاب تهران

نماینده وزارت ورزش روسیه: مردم ایران عاشق ورزش هستند

گفتگوی سایت فدراسیون جهانی ووشو با ستاره طلایی ساندا ایران

شوماخر آماده‌ درخشش در فرمول یک

مربی شبیه کی‌روش نزدیک نیمکت استقلال

سینر: از بازگشت به میادین خوشحالم

پیش بینی بازار سهام امروز 21 اردیبهشت 1404

1490تن کود کشاورزی در مازندران توزیع شد